Met weinig moeite makkelijk ontzettend snel geld verdienen met internet met www.nurijk.nl ? Maar werkt dit ook echt?
WWW.NURIJK.NL
NURIJK.NL
De volgende website in mijn zoektocht naar websites waar je op een eenvoudige en eerlijke manier veel geld kunt verdienen is www.nurijk.nl. Op de website van www.nurijk.nl staat een heel onsamenhangend verhaal over hun Nurijk programma wat je voor slechts € 3,95 via hun telefoonnummer kunt verkrijgen. Het is volgens de aanbieder volkomen legaal en geen piramidespel en je kunt met een investering van € 3,95 in drie weken meer dan € 30.000 verdienen. Dat klinkt fantastisch toch.

HA HA HA HA HA HA HA:
Ik heb nog zelden zo’n domme website gezien. Na het lezen van de tekst op de startpagina schieten de tranen mij in de broek. Zou deze jongeman nu echt denken dat er iemand is die zo’n knullig verhaal gelooft. Vooral zijn uitleg over “waarom geef ik deze informatie weg” raakt kant nog wal. Hij beweert dat hij op internet een verdien mechanisme heeft ontdekt waar je met een investering € 3,95 binnen enkele dagen honderden euro’s kunt verdienen. Hij heeft dit zogenaamde verdien mechanisme vervolgens doorgelezen en op basis daarvan zelf een programma ontwikkeld. Dit programma kun je nu veilig en simpel telefonisch bij hem kopen voor, hoe toevallig, € 3,95. Dit is natuurlijk geen geld voor iets waar je vervolgens duizenden euro’s per maand mee gaat verdienen.
HET BEDRIJF ACHTER NURIJK.NL
De ervaring leert dat een bedrijfs check de makkelijkste manier om de betrouwbaarheid van een geld verdien website te controleren. Als ze namelijk niets te verbergen hebben kun je al hun bedrijfsgegevens makkelijk controleren. Op de website zelf staat geen bedrijfsinformatie vermeld dus ben ik op zoek gegaan op internet. Als eerste heb ik www.nurijk.nl ingevuld op de website van www.sidn.nl waar je alle openbare gegevens van nederlandse domein registranten kunt vinden. Hier vond ik de naam en het e-mailadres van de eigenaar (maar die mag ik volgens hun voorwaarden hier niet weergeven) en de Registrant: Metaregistrar, Jaagpad 20, 2802AZ GOUDA, Netherlands. Dit is echter alleen het bedrijf waar www.nurijk.nl gehost wordt. De eigenaar van Metaregistrar is mijndomein.nl B.V. Het streven van domein.nl is om de goedkoopste en de allerbeste te zijn. Www.domein.nl beheert 482.546 domeinnamen voor 156.561 klanten. Bij www.domein.nl is doorverwijzing van je domeinnaam mogelijk. Ik heb vervolgens verder gezocht met de opgedane informatie en vond op www.koekjes.net de volledige naam en adres van de eigenaar van www.nurijk.nl.

BEDRIJFSPAND:
Hier een foto van het pand waar het bedrijf achter nurijk.nl volgens diverse bronnen zou resideren. In dit pand zijn nog vier andere bedrijven gevestigd. Op de website van de kamer van koophandel staan deze bedrijven keurig vermeld maar welk bedrijf bij nurijk.nl hoort is niet duidelijk.

WOONHUIS EIGENAAR
Ik heb ook een foto van het woonhuis van de eigenaar van www.nurijk.nl gevonden. Aan zijn woonhuis is duidelijk te zien dat hij zelf ook enorm veel verdient met zijn Nurijk programma.
NURIJK.NL OP INTERNET:
Ik ben verder gaan zoeken op internet of er ook mensen zijn die ervaringen hebben met www.nurijk.nl . Op http://www.html-site.nl/forum/19_10665_0.html staan een paar reacties over de eigenaar en zijn activiteiten met nurijk.nl. Verder staan er in heel veel gastenboeken lovende reacties van zogenaamd verschillende personen die allemaal beweren eenvoudig heel veel geld te verdienen met www.nurijk.nl. Hierbij blijkt bij veel van deze reacties hetzelfde iP adres te staan.

CONCLUSIE:
Dit is de tot nu toe meest domme website die ik gezien heb in mijn zoektocht naar websites waar je echt geld kunt verdienen. Ik vraag me trouwens wel af of de jongen die erachter zit überhaupt iets verdient aan www.nurijk.nl. Je moet toch wel heel dom zijn om hier in te trappen.
Bedankt voor het lezen van mijn artikel:
Graag lees ik je reactie, positief of negatief, ik waardeer elke reactie want daar leer ik zelf weer van. Vind je mijn artikel het lezen waard, stuur de link dan a.u.b. door naar je contacten. Ik wens je veel plezier met het lezen van mijn andere artikelen.
M.vr.gr. Dik Laan
© Dik Laan 2011 (voor ieder gebruik van de tekst van dit artikel is toestemming nodig zoals beschreven op http://www.auteursrecht.nl/auteursrecht/22090/ )
Laat een reactie achter
Apeldoorn schreef op 09 Dec 2011 om 20:37
Ik kan niet anders dan je een pluim op je hoed steken want ik vind dat je prachtig werk doet.
DRIMPELS zou zeggen check en dubbel check dat je verhaal klopt .Zet het dan op FACEbook ter leering en vermaak van vele mensen.
Als het kon een dubbelle DUIM ,want FAN was ik al.
Tromp schreef op 09 Dec 2011 om 20:57
Tromp zegt:@Dik-Laan. Een uitstekend artikel. Goede research en daarom uitstekende informatie.
Die 'jongeman' is een regelrechte, onfatsoenlijke minkukel.
Helaas, er zullen wel weer mensen intrappen. Zo gaat dat
nu eenmaal.
Dus:DUIM en fan(nogmaals)!
mabb schreef op 11 Jan 2012 om 15:30
Duim! Jij bent daar goed in zeg... om dat allemaal op te zoeken met ip adressen, huisadressen enz!
Lid sinds 1 jaar
97 reacties geplaatst
66 artikelen beoordeeld
387 artikelen geschreven

Gerelateerde artikelen
Dik-Laan beveelt aan
- Definitie Mvo ( Maatschappelijk Verantwoord ondernemen )
- Het mooiste meisje van de klas
- Ik geloof heilig
- Waarom Een Zomertijd En Een Wintertijd? +medeleven slachtoffers drama Pukkelpop 2011
- Eenvoudig en goedkoop zelf tompoucen maken
- Hoe voorkom je stress
- Choken, niet optimaal presteren. Hoe komt dat? Voorbeelden: examens en wedstrijdsport. Hoe voorkom je choken?



Mereltje schreef op 09 Dec 2011 om 19:32
Dit is een goed en duidelijk verhaal, goede waarschuwing